Therapie

Als je geïnteresseerd bent in een sessie, gaan we eerst samen kijken in een gesprek, mail of zoom wat je wensen zijn en het beste is. Een traject van meerdere sessies , eenmalige sessie of enkele.
Dan krijg jij van mij een intakeformulier toegestuurd.
De vragen mogen zo uitgebreid mogelijk ingevuld worden. Vanuit het intakeformulier kijk ik of ik jou kan en mag helpen. .
Niet iedereen mag deelnemen omdat er een aantal contra indicaties zijn.
Veiligheid staat bij mij op nummer 1!

Als de intake goed is plannen wij de sessie.
Bij de eerste sessie zal ik uitleggen wat de BRTT en TRB inhoudt en lopen we de sessie door. Dit duurt ongeveer een half uur.
Dan starten wij met de BRTT. We doen de lichaamstechnieken die hier bij horen en ga je liggen op een matje. Dan start het proces van het loslaten. Dit doet jou lichaam automatisch. Waar nodig zal ik jou begeleiden tijdens dit proces. Dit duurt ongeveer tussen de 1 en 1,5 uur.

Hierna volgt gelijk de sessie TRB. Hierin begeleidt ik jou met een 7 tal ademhalingstechnieken waarop het lichaam ook zelf weer gaat loslaten wat nodig is. Ook hierin begeleid ik jou er op  een veilige manier doorheen waar nodig. Deze duurt ongeveer 1.5 uur.
Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt om te verwerken of inzichten te krijgen die nodig zijn,  en je krijgt wat je aankan tijdens de sessie.
Als de TRB  klaar is, is er ruimte  voor nabespreking.

In de week erna zal ik jou berichten om te vragen hoe het met je gaat en is er ruimte om vragen te stellen.
Een mooie helende therapie die dus per keer een 3 tot 3,5 uur duurt. Ze zijn ook los van elkaar te boeken.
Zowel voor mannen als vrouwen, doelgericht en niet zweverig. Het is dus geen praat sessie wat voor sommigen mensen juist fijn is omdat zij dit  lastig vinden.

Deze therapie is zeer efficiënt!